Integrér MindKey til dit systemlandskab

Forenkl dine HR-processer med ensartede HR-data på tværs af alle systemer.

Integrationsmuligheder

Benyt vores Connector API eller Integration API til at forbinde MindKey med eksisterende systemer.

Du kan enten bruge vores standard integrationer eller automatisere og synkronisere data på tværs af dit HR tech-landskab ved hjælp af vores API'er.

Vores dedikerede integrations-team er klar til at samarbejde med dig om at forbedre dataflowet og udvikle nye integrationer.

Integrér nemt

Udforsk vores standardintegrationer, tilpasset dine behov.

Logo

EG SafetyNet

Integrer EG SafetyNet direkte med Mindkey for at få adgang til en samlet, cloudbaseret løsning til arbejdsmiljø og HR, forsikring, kvalitetsstyring og kursusadministration.

Logo

CPR Services

Integrer CPR Services direkte i din Mindkey-platform for øjeblikkelig adgang til opslagsmuligheder i CPR-registeret i XML-format.

Logo

Sundhedsjobs.dk

Integrer Sundhedsjobs.dk direkte med Mindkey for at få adgang til ledige sundhedsjobs fra de fem danske regioner, Grønland og Færøerne på én portal.

Logo

Quinyx

Integrer Quinyx direkte med Mindkey for at optimere din bemanding med et førende system til vagtplanlægning og tidsregistrering, drevet af kunstig intelligens.

Logo

Benify

Integrer Benify direkte med Mindkey for at tilbyde markedets førende globale fordele og totalbelønningsplatform. Engagér dine medarbejdere hvor som helst, når som helst med Benify.

Logo

Acubiz

Integrer Acubiz direkte med Mindkey for at optimere dine vigtigste forretningsaktiviteter ved at strømline processer.

Logo

Eloomi

Integrer vores online træningsplatform direkte med Mindkey for at få adgang til træning, forberedelse og oplæring samt compliance-træning fra én enkelt, brugervenlig platform.

Logo

Aspect4

Integrer ASPECT4 med Mindkey for at optimere forretningsprocesser på tværs af hele værdikæden inden for trælast, mode, logistik og transport.

Logo

Omega ERP

Integreringen af OmegaERP til Mindkey tilbyder en stærk forbindelse mellem virksomhedens Business Intelligence og ERP-system.

Logo

Addo Sign

Integrer digital underskrivning direkte i din Mindkey-platform for en problemfri dokumenthåndtering. Med vores integrerede løsning kan du nemt underskrive og administrere dokumenter og kontrakter direkte fra Mindkey.

Logo

Microsoft Power Platform

Integrér Power Platform med Mindkey og åbn døren til en verden af muligheder. Ved at kombinere de kraftfulde low-code-værktøjer fra Power Platform med Mindkeys fleksible integrationer kan du skabe en helt ny dimension af effektive løsninger.

Logo

Dynamics 365 Business Central

Integrer Dynamics 365 Business Central med Mindkey for at skabe en sammenhængende løsning, der forbinder økonomi, salg, service og drift. Dynamics 365 Business Central giver din virksomhed mulighed for at forene forskellige forretningsområder i en integreret platform.

Logo

Microsoft Viva Glint

Integrer Viva Glint med Mindkey for at forbedre medarbejderoplevelsen og skabe en mere sammenhængende arbejdsplads. Viva Glint, en del af Microsoft Viva-platformen, er designet til at hjælpe med at forbinde medarbejdere og skabe fokus.

Logo

Microsoft Entra ID

Integrer Microsoft Entra ID med Mindkey for en førsteklasses løsning til identitet og adgang i skyen. Microsoft Entra ID er en førende integreret løsning, der administrerer mapper, giver adgang til applikationer og beskytter identiteter i cloudmiljøet.

Logo

Microsoft Dataverse

Integrer Microsoft Dataverse med Mindkey for at opnå en dynamisk og sikker datahåndtering. Microsoft Dataverse er den databaserede rygrad, der tillader brugerne at lagre deres data dynamisk i et sikkert og skalerbart miljø.

Logo

Microsoft Active Directory

Integrer Active Directory direkte med Mindkey for at sikre et effektivt og sikkert Windows-miljø. Active Directory fungerer som en central komponent i Windows-miljøet ved at administrere autentificering og adgangstilladelser.

Logo

ServiceNow

Med denne integration kan du effektivt administrere og automatisere arbejdsprocesser fra Mindkey-platformen, hvilket sikrer en sømløs drift og øget produktivitet.

Logo

Click Your Van

Integrer Click your Van direkte med Mindkey for en omfattende styring af din flåde af kommercielle køretøjer. Click your Van er en software som en service-virksomhed, der skaber et overblik over administrationen af dine erhvervskøretøjer.

Logo

TotalView

Integrer Totalview Time direkte med Mindkey for at få et samlet overblik over dine medarbejders arbejdstimer samt deres anvendelse af tid på møder, sygedage og ferier.

Logo

Videnbarometer

Integrer VidenBarometer direkte med Mindkey for at få adgang til et online værktøj, der giver dig en indikation af dit vidensniveau på specifikke områder på et hvilket som helst tidspunkt.

Logo

KMP Opus

Integrer KMD Opus Økonomi direkte med Mindkey for en omfattende løsning, der kombinerer økonomi, løn, ressourcestyring, vagtplanlægning, debitorstyring og indkøb i én samlet platform.

Logo

Microsoft Power Bi

Integrer Power BI direkte med Mindkey for at visualisere alle dine data og integrere datavisualiseringerne i de apps, du bruger hver dag. Med Power BI får du adgang til en samlet platform til selvbetjening og forretningsanalyse.

Logo

GetOrganized

Integrer GetOrganized direkte med Mindkey for at få adgang til en prisvindende ESDH-platform, der fokuserer på at øge både den personlige og organisatoriske produktivitet.

Logo

SAP

"Integrer SAP ERP med Mindkey for at skabe en effektiv styring af virksomhedens ressourcer. SAP ERP er en avanceret software til virksomhedsressourceplanlægning udviklet af SAP SE.

Logo

EPOS

Integrer Epos Løn med Mindkey for en gnidningsløs og effektiv lønbehandling. Med sit danske lønsystem, der er præget af høj fleksibilitet og brugervenlighed, giver Epos Løn jer alle de værktøjer, som I har brug for.

Logo

Azets Perspektiv

Integrer Azets med Mindkey for en problemfri økonomisk og lønmæssig arbejdsproces. Azets, en global koncern med ekspertise inden for økonomi, løn, rådgivning og forretningstjenester

Logo

Visma Løn

Optimer jeres lønbehandling med en effektiv integration mellem Visma Løn og Mindkey. Med realtidsdata og reduceret risiko for dobbeltindtastninger garanterer vi en nøjagtig lønadministration.

Logo

Rydoo

Integrer Rydoo direkte med Mindkey for at få den bedste løsning til udgiftsstyring i branchen. Rydoo hjælper medarbejdere og økonomiteams med at minimere arbejdet med udgiftshåndtering.

Logo

Business Central

Integrer Business Central direkte med Mindkey for at skabe forbindelse mellem økonomi, salg, service og drift og opnå en strømlinet forretningsproces og forbedret kundeinteraktion.

Logo

Lessor Løn

Integrer Lessor Løn problemfrit med Mindkey for en effektiv lønadministration og dataudveksling med jeres ERP-system. Lessor Løn er en selvstændig løsning til håndtering af løn med mulighed for at udveksle data med jeres eksisterende ERP-system.

Logo

ProMark

Integrer ProMark direkte med Mindkey for en problemfri administration af din tids- og fraværsregistrering. Med vores integration kan du nemt sikre korrekt registrering af arbejdstimer og fravær i overensstemmelse med gældende overenskomster.

Logo

Microsoft Dynamics 365

Integrer Dynamics 365 direkte med Mindkey for at få adgang til en unik kombination af intelligente forretningsapplikationer, der forbedrer den overordnede driftseffektivitet og skaber gennembrud i kundeoplevelser.

Logo

TimePlan

Integrer TimePlan direkte med Mindkey for at få adgang til det førende workforce management-softwareprodukt til vagtplanlægning, tidsregistrering og HR-administration.