HR-system til hele organisationen

En moderne HR-platform designet til HR-professionelle med intuitive selvbetjeningsfunktioner til ledere og medarbejdere på tværs af alle processer og som sikrer problemfri drift samtidig med, at overholdelse af GDPR-regler prioriteres.

Administrér brugernes livscyklus med adgang baseret på roller, dashboards og rapportering

HR

MindKey forenkler administrative opgaver, centraliserer data og sikrer at overholdelse af GDPR-regler prioriteres. HR kan effektivt håndtere medarbejderens livscyklus med initiativer til træning og udvikling samt mangfoldighed og inklusion, gennem rollebaseret adgang og rapportering.

Medarbejderoplevelse

Giver medarbejdere mulighed for at administrere egne oplysninger og engagere sig med en intuitiv oplevelse. Involvering af medarbejdere skaber ansvar, engagement og relevant personalerelateret indsigt.

Lederoplevelse

Giver ledere mulighed for at konsolidere HR-processer og træffe informerede beslutning. At involvere ledere med personaleansvar forbedrer deres evne til effektivt at håndtere medarbejderens livscyklus.

IT-administratoroplevelse

At sikre problemfri integration og sikkerhedsprotokoller for IT-administratorer bidrager til en sikker og effektiv proces til håndtering af medarbejderens livscyklus.

Compliance og juridisk ansvarlige

Professionelle, der er ansvarlige for at sikre overholdelse af arbejdslove, regler og politikker, kan kræve adgang til HR-data og -analyser for effektivt at opfylde deres ansvarsområder.

Eksterne ressourcer

At strømline kommunikations- og samarbejdsprocesser for eksterne ressourcer sikrer et glat samarbejde, fremmer partnerskaber og maksimerer produktiviteten.

Kandidatoplevelse

At udnytte realtidsindsigter til at forbedre kandidatoplevelsen understøtter optimering af rekrutteringsprocesser og sikrer en nemmere livscyklus fra rekruttering til oplæring.

Oplev MindKey

Aftal en demo tilpasset dine behov