Kom trygt i gang med Mindkey

Professionel rådgivning og ekspertbistand til en problemfri start
med Mindkey

Dedikeret konsulentbistand til effektiv implementering

Vores konsulentteam, bestående af erfarne branche- og systemeksperter, er klar til at imødekomme jeres forventninger og opnå de ønskede resultater med respekt for både jeres tid og økonomi. En dedikeret konsulent, vil fungere både som jeres projektleder og rådgiver gennem hele implementeringsprocessen.

Datamigrering, der tilfører værdi fra første dag.

Spar tid og omkostninger, samtidig med at du sikrer dataintegritet, nøjagtighed og sikkerhed under denne proces. Overfør eksisterende medarbejderstamdata, dokumenter og mere fra din nuværende platform til MindKey.

Skræddersyet konfiguration til dine specifikke behov

Udnyt vores standardtilgang og tilpas systemet til dine arbejdsgange for at sikre, at det opfylder dine unikke behov og giver værdi fra starten.

Uddannelse og support

Vi yder omfattende uddannelse og support for at sikre, at I opnår maksimal effekt i jeres organisation. Vores superbrugerundervisning og supportprogram vil støtte jer gennem hele implementeringsprocessen.

Integration

Integration er nøglen til en sømløs drift af jeres HR-processer. Oplev ubesværet dataoverførsel mellem dine systemer, hvor MindKey fungerer som kernen i jeres HR-processer.