Kunde cases

Selvbetjening, effektivitet og integration hos Berlingske Media

Berlingske Media tog et stort skridt mod modernisering af deres HR-processer ved at integrere MindKey i 2017. Lise Glerup, HR- direktør hos Berlingske Media, fremhæver den afgørende faktor bag valget.

Tusass professionaliserer HR og effektiviserer rekrutteringsprocessen med MindKey

I denne artikel deler Helena Rotvig Kristiansen, HR-direktør hos Tusass, sin oplevelse med brugen af MindKey og hvordan systemet har hjulpet Tusass' HR-afdeling med at blive opgraderet og gjort endnu mere professionel.

Per Aarsleff holder styr på medarbejder-stamdata med MindKey

I denne artikel deler Vibeke Tjell, IT-projektleder hos Per Aarsleff, sin oplevelse med MindKey og beskriver, hvordan MindKey har sikret, at virksomheden har fået styr på deres medarbejderes stamdata, onboarding, og GDPR.

Effektiv rekruttering og optimerede processer hos 3F

3F har styrket deres rekrutterings- og administrative proces ved hjælp af MindKey's system. Vi har talt med Mette fra 3F for at få indsigt i, hvordan de har integreret og maksimeret fordelene ved MindKey i deres daglige arbejdsgang.

Effektivisering af HR-processer og onboarding hos FK Distribution med MindKey

Før implementeringen af MindKey stod FK Distribution over for tidskrævende udfordringer med store, gentagne manuelle HR-processer. I denne artikel deler Lisbeth Larsen, HR-direktør i North Media A/S, hendes oplevelse med MindKey og hvordan MindKey hjalp FK Distribution væk fra de manuelle HR-processer og gentagne opgaver.

Visiopharm mestrer HR med MindKey

I en tid, hvor digitaliseringens bølge fejer gennem erhvervslivet, står virksomheder over for at skulle omfavne HR-teknologiske løsninger for at følge med udviklingen. For Visiopharm blev nøglen til et moderne og effektivt HR-system fundet i MindKey. Vi har sat os sammen med Annette fra Visiopharm for at dykke ned i, hvordan MindKey har formet deres HR-landskab.