Effektiv HR-styring med MindKey hos CS WIND offshore

CS WIND offshore er en stor dansk virksomhed, som er specialiseret i produktionen af komplekse, stålstrukturer, herunder fundamenter og stationer, til den globale offshore vindindustri. Med udgangspunkt i deres omfattende erfaring, brancheførende produktionsfaciliteter og ikke mindst deres yderst kompetente medarbejdere udgør de fundamentet for den grønne energiomstilling.

CS WIND offshore har gennemgået en markant forvandling i deres HR-processer med hjælp fra MindKey. I denne artikel deler Tanja Lindholt Leyni, Head of HR, og Per Bomholt, Senior Training Manager, deres begejstring for, hvordan MindKey har forbedret virksomhedens digitale tilgang og styring af forskellige HR-aspekter.

Baggrund og behovet for et nyt system

CS WIND offshore stod over for udfordringer med at digitalisere deres HR-processer og ønskede at optimere rekruttering – og kompetencestyringsprocessen, der på det tidspunkt primært blev håndteret gennem e-mail og Excel. Der var også et presserende behov for bedre styring af stamdata og effektiv dataudtrækning. En grundig analyse af behovene førte til oprettelsen af en arbejdsgruppe inden for HR, der skulle udforske markedet for egnede løsninger. Det var her, CS WIND offshore stiftede bekendtskab med MindKey som den mest passende løsning.

Nemmere rekruttering og kompetencestyring

”MindKey har gjort vores rekrutteringsproces både mere enkel, automatiseret og intuitiv. Det giver os mulighed for hurtigt at udvælge kandidater og få et overblik over de rette profiler. Kompetencestyring er også blevet en automatiseret nøglefunktion, som vi flittigt anvender.”

Tanja Lindholt Leyni

Tanja Lindholt Leyni

Head of HR

Valget af MindKey

Efter en analyse og afprøvelse af markedet valgte CS WIND offshore, MindKey, som den bedste løsning. ”Vi blev tiltrukket af systemets funktionaliteter, der dækkede alt fra rekruttering til kompetencestyring. At undgå behovet for flere systemer, der skulle snakke sammen, gjorde MindKey til den perfekte alt-i-én løsning.”

CS WIND offshore overordnet hovedmål med MindKey er at forbedre datastyring, rekruttering, samtaler og kompetencestyring. "MindKey har virkelig gjort en forskel for os. Nu kan vi håndtere alt fra jobannoncering til synkronisering af information på vores hjemmeside og jobportaler uden besvær. Og udover rekruttering, så bruger vi også systemet til at registrere certifikater, og vi har fået specialdesignet et kompetencemapping til oplæring med de forskellige skills og processer.”

CS WIND offshore har valgt et specialdesignet modul med en 5-trinsskala til deres produktionsafdeling. "Vi har prøvet andre typer af systemer – og MindKey er for os meget mere intuitivt og nemt at bruge i faserne. Vi er meget glade for, at man kan tilpasse vurderingssystemet – og vi har lige nu stort fokus på vores produktionsmedarbejders praktiske kunnen, og dette vurderes gennem vores specialdesignet 5-trinsskala. Hvilket giver os mulighed for hver eneste måned at vurdere vores medarbejdere i samarbejde med en af gruppelederne”.

Automatiserede workflows, tidsbesparelser og GDPR-Kompatibilitet

MindKey har ikke kun effektiviseret rekrutteringen og kompetencestyringen, men også transformeret CS WIND offshore arbejdsprocesser.

"Takket være vores automatiserede workflows gennem MindKey behøver vi ikke længere at arbejde manuelt gennem processerne. Systemet sender automatiske påmindelser til hele organisationen, fra bogholderi til administration, ved ansættelse af nye medarbejdere eller ved HR-relaterede begivenheder. Dette sikrer, at ingen detaljer overses, hvilket gør det lettere at følge op på opgaver som lønbeskeder og andre administrative opgaver"

”Alt i alt er vores HR-styring blevet mere tidsbesparende, GDPR-kompatibelt og lettere for os i virksomheden"

Oplev Mindkey

Aftal en demo tilpasset dine behov.