Visiopharm mestrer HR med MindKey

Etableret i 2002, opererer Visiopharm globalt med over 750 kunde konti i 40+ lande. De er en førende udbyder af AI-drevet patologisoftware til forskning og diagnostik. Inden for forskning tilbyder de avancerede værktøjer til præcis dataindsamling inden for vævsbaseret forskning.

I en tid, hvor digitaliseringens bølge fejer gennem erhvervslivet, står virksomheder over for at skulle omfavne HR-teknologiske løsninger for at følge med udviklingen. For Visiopharm blev nøglen til et moderne og effektivt HR-system fundet i MindKey. Vi har sat os sammen med Annette fra Visiopharm for at dykke ned i, hvordan MindKey har formet deres HR-landskab.

Overgangen fra papir til digital effektivitet

Annette ligger ud og fortæller om vigtigheden af at vælge et system, der ikke er for komplekst, nemt at tilgå og som passer til den enkeltes behov. ”Da vi påbegyndte vores rejse med MindKey, var udgangspunktet ret klart: vi ønskede et system, der kunne understøtte en hurtigt voksende virksomhed uden at være for kompliceret. Vi havde ikke et HR-system, så alt lå i arkiver i papirformat." Dette var langt fra ideelt for en virksomhed med ambitioner om vækst, så Annette fik til opgave at finde et HR-system, der ikke blot kunne håndtere grundlæggende HR-opgaver, men også tale sammen med Visiopharms andre systemer og samtidig sikre GDPR.

Brugervenlighed som hjørnesten

”Et afgørende kriterium for valget af MindKey var tilgængeligheden og brugervenligheden. Det er nemt at gå til for alle i organisationen. Ingen ønsker at bruge tid på unødvendig kompleksitet, især ikke i en HR-afdeling, hvor fokus skal være på medarbejderne og ikke på at navigere i et overkomplekst system”

Annette Zwicki Blicher

Annette Zwicki Blicher

HR, Compensation & Benefit Specialist

Fra arkiver til digital integration

Visiopharm har nu skiftet fra det analoge og papirtunge register til et digitalt system ved hjælp af MindKey. Annette påpeger, hvordan alle medarbejderstamdata nu opbevares og administreres centralt gennem MindKey's platform og dermed sikres overholdelse af GDPR og beskyttelse af de personlige oplysninger.

Integrationerne med andre systemer var ligeledes en vigtig faktor, især når det kom til lønregistrering. Det har stor betydning, at et HR-system kan integrere med et lønsystem, hvilket muliggør en mere flydende og fejlfri proces. Desuden giver MindKey's løsning de timelønnede medarbejdere en langt nemmere dagligdag med timeregistrering i systemet.

Optimering af rekruttering og ferie / fraværsadministration

Rekrutteringsdelen er en vigtig faktor for Visiopharms globale ekspansion. "MindKey’s rekrutteringsdel er i dag en integreret del af vores strategi for talentudvikling og ansættelse på tværs af landegrænser”. Derudover har MindKey givet Visiopharms medarbejdere en selvbetjent tilgang til ferie- og fraværsregistrering. "Vores medarbejdere kan nu følge med i deres egen ferie og fravær ved hjælp af MindKey. Denne tilgængelighed styrker medarbejdernes ansvar og gør HR-processer mere tilgængelige for alle i organisationen.”

Sluttanker fra Annette

Når man spørger Annette om, hvad hun ser som de største fordele ved MindKey, er svaret klart: "Stamdataregistreringen og integrationerne med de andre systemer gør hverdagen lettere, og at vi med MindKey har fået en partner, der forstår vores ønske om enkelthed og effektivitet."

I dagens digitale tidsalder er det at gøre processer mere effektive og strømlinede en nødvendighed. Visiopharm's valg af MindKey som deres HR-system vidner om en forståelse for, at robuste teknologiske løsninger er en hjørnesten i grundlaget for en moderne virksomhed.

Som en opfordring til læserne slutter Annette interviewet med disse ord:

"Et HR-system bør gøre livet lettere, ikke sværere. Så hvis du står over for at skulle vælge et nyt system til din HR-afdeling, find da et, der understøtter og forenkler jeres arbejdsprocesser."

Oplev Mindkey

Aftal en demo tilpasset dine behov.